Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της 19ης Οκτωβρίου η Δημοτική Αρχή ξεπέρασε κάθε όριο αυταρχικής και αντιδημοκρατικής στάσης με προφανή σκοπό να καλύψει τη ρουσφετολογική, πελατειακή και αδιαφανή λειτουργία της.

Μετά τις πρώτες 210 εκτός ΑΣΕΠ προσλήψεις με διάφορες σχέσεις εργασίας στο Δήμο, συνεχίζει να παίρνει αποφάσεις για νέες προσλήψεις, άλλες 59 τώρα!
Είναι γνωστό ότι εδώ και πολύ καιρό η παράταξη μας έχει καταγγείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και δημόσια στην πόλη ότι στον Δήμο γίνεται ένα όργιο προσλήψεων έξω από κάθε διαδικασία του ΑΣΕΠ χωρίς καμία διαφάνεια και αξιοκρατία.

Μοναδικός σκοπός το βόλεμα φίλων και γνωστών, άσχετα από τις πραγματικές ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου. Αποτέλεσμα αυτών αλλά και της γενικότερης κακοδιοίκησης είναι το καθαρό χρέος του Δήμου μέσα σε τρία χρόνια να εκτοξευθεί στα 7.000.000 Ευρώ. Κατά τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να απευθύνει προσωπικές ύβρεις και απειλές προς τον Πρόεδρο του Σωματείου εργαζομένων στο Δήμο ο οποίος εξέφρασε τις αντιρρήσεις των εργαζομένων για αυτές τις μεθοδεύσεις.

Ταυτόχρονα, παρά το συνεχές αίτημα μας να τοποθετηθούμε για τις απαράδεκτες αυτές ενέργειες, προκλητικά και αυθαίρετα δεν μας δινόταν ο λόγος ενώ ο Δήμαρχος συνέχιζε τις προκλήσεις του. Μπροστά σ’ αυτό το νοσηρό κλίμα η παράταξη μας σύσσωμη αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου καταγγέλλοντας το Δήμαρχο και την πρόεδρο του Δ.Σ. για περιφρόνηση των θεσμών, αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλλά και μεθοδεύσεις για την εξυπηρέτηση υμετέρων.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Είναι χρέος και ευθύνη μας να καταγγείλλουμε δημόσια για μια ακόμη φορά τη συνέχιση της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος από τη Δημοτική Αρχή και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του συμφέροντος της πόλης και των δημοτών.

«ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ»
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: