Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Δυστυχώς έπρεπε να διασυρθεί ο Δήμος μας και να συζητά το πανελλήνιο για μπράβους και εκβιαστές στο Χαϊδάρι, για να πέσουν οι μάσκες!
Οι συνεχείς καταγγελίες μας, από την πρώτη στιγμή,  ακόμα και με καταθέσεις στοιχείων στον εισαγγελέα, για μη χρηστή διοίκηση από τη Δημοτική Αρχή Μαραβέλια,  βρήκαν δικαίωση μέσα από ένα θλιβερό, για το Δήμο μας και την Αυτοδιοίκηση, γεγονός.  Την επ’ αυτοφώρω σύλληψη για εκβιασμό και χρηματισμό του Αντιδημάρχου Οικονομικών και επί χρόνια στενού συνεργάτη του Δημάρχου Μαραβέλια.
Ωστόσο μεγάλα ερωτηματικά για το μέγεθος των ευθυνών του ιδίου του Δημάρχου και των στενών συνεργατών του, γεννά η άτονη και καθυστερημένη αντίδρασή του στο γεγονός αυτό.
Τώρα πια εξηγείται, πώς και ποιοί, μέσα σε λίγα χρόνια, οδήγησαν το Χαϊδάρι, έναν υποδειγματικό Δήμο,  σε κατάσταση χρεοκοπίας!
Ας αναλογιστούν τώρα τις ευθύνες τους κι αυτοί που όταν κάναμε τις καταγγελίες,(http://protatoxaidari.blogspot.gr/2013/06/blog-post_22.html και http://protatoxaidari.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html) είτε σιωπούσαν είτε αδιαφορούσαν. Δυστυχώς, πολύ λίγοι ήταν οι συνάδελφοι που ένωναν τη φωνή τους μαζί μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τις δύσκολες αυτές ώρες, καλούμε τους εργαζόμενους στις Δημοτικές υπηρεσίες να σταθούν μακριά από τις βαρύτατες ευθύνες της διοίκησης Μαραβέλια και να κρατήσουν όρθιο το Δήμο.
Ζητώ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο οποίος και ο ίδιος βαρύνεται με πράξεις   κακοδιοίκησης,   να  συγκαλέσει   αμέσως   έκτακτο  Δημοτικό  Συμβούλιο   με
θέματα :
α) Την παραίτηση του Δημάρχου, ο οποίος παρά τις συγκεκριμένες καταγγελίες μας, μεταξύ άλλων, επέτρεπε τη λειτουργία παράνομων καταστημάτων, καντινών, περιπτέρων, υποθάλποντας και εκτρέφοντας τα νοσηρά φαινόμενα του εκβιασμού και του χρηματισμού.
β) Τις παραιτήσεις όλων των εμπλεκομένων μελών της διοίκησης και την αντικατάστασή τους από νέα πρόσωπα, για το υπόλοιπο της θητείας τους,  τα οποία θα θέσουν ως  προτεραιότητά τους τη διευκόλυνση των ελέγχων και την εξυγίανση του Δήμου.
γ) Τη λήψη απόφασης για  διοικητικό και οικονομικό έλεγχο του Δήμου από το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, καθώς  και  για  εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να διερευνηθούν όλες οι καταγγελίες σε βάθος και σε όλη τους την έκταση. Γιατί πόσα άραγε ακόμα δεν έχουν βγει στην επιφάνεια?

Καμιά ολιγωρία,  καμιά δικαιολογία,  καμιά ατιμωρησία!
Γιατί μόνον έτσι θα μπουν ισχυρά θεμέλια, ώστε  να ανορθώσουμε ξανά το κύρος της πόλης μας, να φτιάξουμε και πάλι το Χαϊδάρι μας.


                                                                              «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ»

                                                               ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: