Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010




ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ, ΤΡΙΤΗ 2/11, 8μμ
Ο Δημ. Τσατσαμπάς, Υποψ. Δήμαρχος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στη συγκέντρωση στο Δάσος, πεζόδρομος Ηρώων Πολυτεχνέιου, στο Φοίνικα, Τρίτη 2/11, 8μμ.


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/11, ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
ΦΙΛΟΙ & ΦΙΛΕΣ
ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΕΣ - ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΙΣΣΕΣ,

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ.



Εκδήλωση Γυναικών Τετάρτη 20 Οκτωβρίου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου η εκδήλωση, αφού ένας μεγάλος αριθμός γυναικών ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ».

Στον χαιρετισμό του ο Δημήτρης Τσατσαμπάς αναφέρθηκε στον σημαντικό κοινωνικό ρόλο των γυναικών και τόνισε ότι ο Δήμος, μέσω υποδομών και δράσεων, μπορεί να σταθεί στο πλευρό τους και να στηρίξει το πολύ σημαντικό έργο τους.

Ήταν μια βραδιά σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον, γεμάτο αισιοδοξία ως προς την έκβαση των  εκλογών, πιστοποιώντας τη νικηφόρα πορεία που βρίσκεται ο συνδυασμός του Δημήτρη Τσατσαμπά «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ».


















Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς μπήκε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην οποία παρευβρέθησαν περισσότεροι από 1.000 συμπολίτες μας.

Στο κατάμεστο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο, ο υποψήφιος Δήμαρχος άσκησε σκληρή κριτική στη Δημοτική Αρχή Μαραβέλια, καταθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία που αποδείκνυαν την κακοδιαχείριση και την υπερχρέωση του Δήμου καθώς και την ανυπαρξία κάθε νέου έργου.



Αφού τόνισε ότι οι συμπολίτες μας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου είναι βέβαιο ότι θα καταδικάσουν αυτή την κακή δημοτική αρχή, στη συνέχεια ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του για την ανάπτυξη, την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό-αθλητισμό-εκπαίδευση και το περιβάλλον.


Επίσης αναφέρθηκε στη δέσμη μέτρων για την ενίσχυση των οικονομικά ασθενέστερων που έχει σχεδιάσει και στο ειδικό πρόγραμμα του για τοπικά έργα και παρεμβάσεις στις γειτονιές του Χαϊδαρίου.


Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των 50 υποψηφίων του συνδυασμού.


Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας Γιώργος Καπλάνης, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Παναγιώτης Μπιτούνης, ο Υποδιοικητής ΙΚΑ Κώστας Νικόλης, η Αντινομάρχης Λιλίκα Βασιλάκου, καθώς και δεκάδες επώνυμοι συμπολίτες μας, τέως αντιδήμαρχοι και πρόεδροι τοπικών συλλόγων.


Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή από το σύνολο των παρόντων είχε ο πρώην Δήμαρχος Χαϊδαρίου Κυριάκος Ντηνιακός.


Αίσθηση προκάλεσε όχι μόνον το πρωτόγνωρα μεγάλο πλήθος των συγκεντρωθέντων αλλά και ο έντονος ενθουσιασμός που επικρατούσε.


Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι από τέσσερα διαφορετικά ψηφοδέλτια για την Περιφέρεια Αττικής, γεγονός που αποδεικνύει την πολιτική ευρύτητα και αποδοχή του δημοτικού συνδυασμού του Δημήτρη Τσατσαμπά.


Από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Παπαντωνίου και οι υποψήφιοι Σύμβουλοι Δυτικού τομέα Γεωργία Ερμείδου (Χαϊδαριώτισσα), Βασίλης Γιαννακάκος, Κώστας Μπάζος, Αλέξανδρος Σαμόλης.


Από το ψηφοδέλτιο του Γρηγόρη Ψαριανού παραβρέθηκε η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Κανελοπούλου (Χαϊδαριώτισσα).


Από το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Μητρόπουλου παραβρέθηκε ο υποψήφιος Σύμβουλος Δημήτρης Σούκης (Χαϊδαριώτης) καθώς και υποψήφιοι περιφεριακοί σύμβουλοι από το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά.

















ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Τα ονόματα βρίσκονται αναλυτικά στην παρακάτω σελίδα :

http://protatoxaidari.blogspot.com/p/blog-page_16.html


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Φίλες και Φίλοι


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση του συνδυασμού μας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ, στο 2ο κλειστό Γυμναστήριο, επί της οδού Αναγεννήσεως, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στις 11:30 πμ., με θέμα «Πάμε το ΧΑΪΔΑΡΙ ξανά μπροστά».

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς, Υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, θα παρουσιάσει τα σημαντικότερα σημεία της μεταρρύθμισης για την τοπική αυτοδιοίκηση και θα ενημερώσει για τους βασικούς άξονες του προγράμματός του.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
 
ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Δ. ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ».

Ο Δημ. Τσατσαμπάς  αφού ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία στην Γρηγορούσα, στη συνέχεια κατά σειρά περιόδευσε στην ΑΦΑΙΑ - ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, στο ΔΑΦΝΙ, στην ΑΣΤΥΘΕΑ, στο ΑΝΩ ΔΑΣΟΣ, στον ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ, στα ΚΟΥΝΕΛΙΑ, στον ΕΛΑΙΩΝΑ.

Στη διάρκεια της κάθε περιοδίας έγινε συζήτηση με τους κατοίκους και ενημέρωση  για τις προτάσεις του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ» για έργα και παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης, παράλληλα οι κάτοικοι αναφέρθηκαν στα προβλήματα και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν.

Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν σε όλες ανεξαιρέτως τις γειτονιές πολύ μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον τους για τις προτάσεις και το πρόγραμμα του συνδυασμού.

Επίσης, πολύ έντονο ήταν σε κάθε γειτονιά το μήνυμα των κατοίκων ότι είναι πολύ απογοητευμένοι από την απουσία και την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Μαραβέλια και  ζητούν την αλλαγή στο Δήμο μας.

Εικόνες από τις περιοδείες του Δημ. Τσατσαμπά στις γειτονιές της πόλης μας.



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ


ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΦΑΙΑΣ



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ




ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΟΥΣ



ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΘΕΑ


ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ



Σύσσωμη η Γρηγορούσα υποδέχθηκε τον Δημήτρη Τσατσαμπά, υποψήφιο δήμαρχο Χαϊδαρίου και επικεφαλής του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΙΡΙ στην επίσημη έναρξη του προεκλογικού του αγώνα για τις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου.  

Με σύνθημα Μαζί πάμε το Χαϊδάρι ξανά μπροστά, ο Δημήτρης Τσατσαμπάς ευχαρίστησε τους 350 και πλέον Γρηγορουσιώτες που ανταποκρίθηκαν στον κάλεσμά του.
Μια ζεστή αγκαλιά και ολόψυχες ευχές για καλή επιτυχία από τους κατοίκους της Γρηγορούσας περίμενε τον Δημ.Τσατσαμπά κατά την επίσημη έναρξη της προεκλογικής του εκστρατείας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Γρηγορούσας, Αγ.Γρηγορούσας 38 (ΚΑΠΗ).


Και ήταν όλοι εκεί. Φίλοι, γείτονες, υποψήφιοι και νυν δημοτικοί σύμβουλοι, ενωμένοι με μια φωνή να φύγει αυτή η κακή διοίκηση. Μια διοίκηση η οποία καταχρέωσε το δήμο, δεν έκανε κανένα έργο και θα μείνει στην ιστορία για την μνημειώδη αδράνειά της.


Ο Δημ. Τσατσαμπάς ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας όλους τους παρευρισκόμενους για την συμμετοχή του και συνέχισε λέγοντας :


Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από τις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και για τη γειτονιά μας υπάρχει μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Κοιτάζοντας γύρω μας κανένα νέο έργο δεν βλέπουμε από τη Δημοτική Αρχή Μαραβέλια.


Όπως δυστυχώς κανένα νέο έργο δεν ξεκίνησε ούτε καν έχει σχεδιαστεί πουθενά για το Χαϊδάρι .


Ότι γίνεται, ήταν ήδη προχωρημένα έργα από τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Κ. Ντηνιακού.


Και ακόμα χειρότερα!!


Ούτε περαστικό από τη γειτονιά μας δεν είδαμε αυτά τα χρόνια τον κ. Μαραβέλια, έστω να ενημερωθεί για τα προβλήματα, να ρωτήσει και να ακούσει τα αιτήματα μας, τα παράπονα μας, τις ανάγκες μας.


Τώρα που πλησιάζουν πάλι οι εκλογές ίσως φανεί να περιοδεύσει και να μοιράσει ξανά ψεύτικες υποσχέσεις.


Οι ανάγκες όμως της γειτονιάς μας παραμένουν και δεν μπορούν άλλο να περιμένουν.


Στη συνέχεια μίλησε για όργιο σπατάλης με περιττές προμήθειες, με περιττές εργασίες, με περιττές ρουσφετολογικές προσλήψεις. Κατήγγειλε αδιαφανείς λειτουργίες, προμήθειες χωρίς διαγωνισμούς, εργασίες χωρίς διαγωνισμούς, συνεχείς κατατμήσεις, προσλήψεις χωρίς διαδικασίες.


Η ομιλία του Δημ. Τσατσαμπά ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των βασικών στοιχείων του προγράμματος του για την πόλη και τον δημότη αλλά και τις εξειδικευμένες δράσεις για την Γρηγορούσα για την πόλη και τον δημότη.


Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κος Λάμπρος Μίχος, Βουλευτής Β’ Αθηνών, ο οποίος αφού επεσήμανε το έργο του Δημ. Τσατσαμπά και τις προσπάθειές του να αναδείξει τα κακώς κείμενα της νυν δημοτικής αρχής, ευχήθηκε στο Δημήτρη και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού Καλή Επιτυχία.













Ανοικτή πρόσκληση για υποψηφιότητες στο συνδυασμό ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
Φίλοι και Φίλες, Αγαπητοί Χαϊδαριώτες,

Ο συνδυασμός μας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ και ο επικεφαλής του Δημήτρης Τσατσαμπάς κάνοντας πράξη το σύνθημά μας ‘’Όλοι ΜΑΖΙ να δουλέψουμε για το αύριο του ΤΟΠΟΥ μας’’ προσκαλούν όσους θα θέλατε να θέσετε υποψηφιότητα για Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό μας να καταθέσετε την υποψηφιότητά σας και ηλεκτρονικά.

Επίσης, μπορείτε να κατατεθέσετε και προτάσεις για συμπολίτες μας που τους θεωρείτε  κατάλληλους και άξιους ως υποψηφίους για το συνδυασμό μας.
Μπορείτε να καταθέσετε την υποψηφιότητά σας ή την πρότασή σας ακολουθώντας τα κάτωθι βήματα:

1. Πλοηγηθείτε στο τέλος της συγκεκριμένης οθόνης  

2. Επιλέξτε : Δημοσίευση Σχολίου


3. Στο πλαίσιο κειμένου με τίτλο Αφήστε το Σχόλιο σας, πληκτρολογήστε :


• Το όνομα και ο επίθετο σας


• Τηλέφωνο επικοινωνίας


• Ένα σύντομο βιογραφικό


• Τους λόγους που επιθυμείτε να είστε υποψήφιος

4. Στο πεδίο Λεκτική Επαλήθευση πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην ακριβώς από πάνω εικόνα.


5.Στην επιλογή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ επιλέξτε ΑΝΩΝΥΜΟΣ


6. Τέλος επιλέξτε : Δημοσιεύστε το Σχόλιο σας και η υποψηφιότητά σας θα αποσταλεί στο συνδυασμό.


Θα υπάρξει επικοινωνία με όλους τους ενδιαφερομένους και θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα για όλες τις υποψηφιότητες και τα στοιχεία που θα μας καταθέσετε.


Με εκτίμηση


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: