Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

’Φυτεύουν’ υποσταθμούς της ΔΕΗ στις πλατείες του Δήμου μας

‘’Φυτεύουν’’ υποσταθμούς της ΔΕΗ στις πλατείες του Δήμου μας, ακόμα και στον Ιστορικό Πευκόδρομο της Καραϊσκάκη με υπόδειξη της δημοτικής αρχής!!

Παρά τις συνεχείς καταγγελίες του Δημήτρη Τσατσαμπά και του συνδυασμού ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ, παρά την αντίδραση των κατοίκων, παρά τις κινητοποιήσεις, η δημοτική αρχή συνεχίζει απτόητη να υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας τοποθετώντας σε κεντρικές πλατείες ακόμα και στον ιστορικό πεζόδρομο του Χαϊδαρίου υπέργειους υποσταθμούς υψηλής τάσης.

Ξεκίνησαν στο Δάσος στην πλατεία Ελευθερίας, επί της Γεωργ. Παπανδρέου, επιχείρησαν να συνεχίσουν στα Κουνέλια, όπου ο ξεσηκωμός των κατοίκων τους ανάγκασε να σταματήσουν, ακολούθησε η Γρηγορούσα στην πλατεία στο θεατράκι. Όμως δεν έφταναν όλα αυτά. Μόλις πριν από μερικές ημέρες σειρά πήρε και ο ιστορικός Πευκόδρομος της Καραϊσκάκη στην συμβολή της με την Δαβάκη, όπου κυριολεκτικά καταμεσής της διαδρομής του και ανάμεσα στα πεύκα τοποθέτησαν ένα σιδερένιο δωμάτιο.

Ως συνδυασμός θέσαμε το θέμα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και καταθέσαμε εναλλακτικές λύσεις για να αποφευχθούν τυχόν κίνδυνοι και να αποτραπεί η αντιαισθητική τους παρουσία. Προτείναμε οι υποσταθμοί να φιλοξενηθούν σε υπόγειες εγκαταστάσεις, όπως γίνεται σε άλλους δήμους των Β. και Ν. Προαστίων, δυστυχώς όμως δεν έγινε απολύτως τίποτε.

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!!!

Οι ενέργειες αυτές της δημοτικής αρχής είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν το ποτήρι και να ξεσηκώσουν έντονες τοπικές αντιδράσεις των κατοίκων οι οποίοι όχι μόνο δεν βλέπουν να εκτελείται κάποιο έργο αναβάθμισης της περιοχής τους αλλά αντίθετα εμβρόντητοι παρακολουθούν επιλογές της δημοτικής αρχής που υποβαθμίζουν τους ήδη υπάρχοντες πολύ σημαντικούς κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: