Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ -Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ -ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Τα μεγάλα σιδερένια κουτιά (container) έγιναν βουνά στον Σκαραμαγκά.

Οι γερανοί είναι ορατοί από χιλιόμετρα. Η φορτοεκφόρτωση γίνεται μέρα- νύχτα. Τα φορτηγά-πλοία συνέχεια «πιάνουν λιμάνι». Εκατοντάδες νταλίκες πηγαινοέρχονται ασταμάτητα. Η λεωφόρος Αθηνών «φορτώθηκε» ακόμα περισσότερο.



Το τοπίο τελειωμένο, σίδερο, τσιμέντο, πίσσα, ρύπανση παντού.
Οι ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου στο καλάθι των αχρήστων.
Κάποιοι βουλευτές μας, έβγαλαν το χρέος τους με ερωτήσεις στην βουλή.


Κάποιοι υπουργοί μας απάντησαν «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».


Το όνειρο των Χαϊδαριωτών για θάλασσα, για παραλία ξανά, για ήπιες λειτουργίες ναυταθλιτισμού και αλιείας, γίνεται όνειρο απατηλό και χάνετε οριστικά.


Η δημοτική αρχή μπροστά σε όλα αυτά μένει αδρανής, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς έδρασε. Έστειλε ένα έγγραφο σε κάποιο υπάλληλο του ΥΠΕΧΩΔΕ και τον ενημέρωσε ότι είναι αντίθετη με την δημιουργία και την λειτουργία λιμανιού, μάλιστα έβγαλε και δελτίο τύπου ενημερώνοντας τους δημότες πως είναι αντίθετη με «το ενδεχόμενο δημιουργίας και λειτουργίας λιμανιού».


Δηλαδή ο Δήμαρχος δε γνωρίζει ότι το λιμάνι στο Σκαραμαγκά λειτουργεί εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, ή κάνει πως δεν το γνωρίζει, ξεχνά όμως ότι ο ίδιος υπέγραψε άδεια προσωρινής λειτουργίας επειδή του το ζήτησε η κυβέρνηση.


Επιτέλους κύριοι της δημοτικής αρχής σταματήστε την κοροϊδία, υπερασπιστείτε το συμφέρον της πόλης και των κατοίκων και όχι τα συμφέροντα των εταιριών, των εργολάβων και των ισχυρών. Γιατί στο Χαϊδάρι κατοικούμε όλοι και η αλήθεια δεν κρύβεται πίσω από λόγια χωρίς περιεχόμενο .


Αγαπητοί συμπολίτες δυναμώστε την αντίδραση σας στα προβλήματα, την αντίστασή σας στις παρανομίες και τις αδικίες, την οργή σας στο ψέμα και την υποκρισία γιατί έτσι μπορούμε το σήμερα και το αύριο της ζωής μας να το κάνουμε καλύτερο.


ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ.

Πρώτα το Χαϊδάρι – Δημήτρης Τσατσαμπάς
Γραφεία: Ανθέων 43, Τηλ: 2105324668

Δεν υπάρχουν σχόλια: