Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Απάντηση σε Λυμπέρη - Μαραβέλια: "ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ"!!!

                                               
                                                Κύριε Λυμπέρη,
Δημήτρης Τσατσαμπάς
Μετά την εικονική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που στήσατε, υπακούοντας στις εντολές του Δημάρχου, κ. Μαραβέλια, για να ξεπουλήσετε σε υμέτερους, πολύ σημαντικές λειτουργίες του Δήμου, που επί χρόνια προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στους Χαιδαριώτες, είναι προφανές ότι δεν σας έχει μείνει ίχνος κύρους και αξιοπιστίας, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.
Θα ήταν, λοιπόν, περιττή μια απάντησή μου προς τα καταγγελόμενά σας, όμως επειδή και πάλι πίσω από τις δόλιες ενέργειές σας κρύβεται, κατά την προσφιλή του τακτική, ο Δήμαρχος, κ. Μαραβέλιας, σας απαντώ τα εξής:

  • Αποδέσμευση του οικοπέδου Δεληνικόλα
Η μερική αποδέσμευση του οικοπέδου Δεληνικόλα ψηφίστηκε το Δεκέμβρη του 2005 και από τον ίδιο τον κ. Μαραβέλια και την παράταξή του, στην οποία σήμερα ανήκετε κι εσείς. Η ψήφιση έγινε λόγω της ήδη σημαντικής αύξησης του δημοτικού πρασίνου στην περιοχή, ανεξάρτητα και από τον κίνδυνο να αποδεσμευτεί ο χώρος με δικαστική απόφαση, λόγω παρέλευσης του ικανού χρόνου δέσμευσης.
Την αποδέσμευση, όχι μόνο δεν εμπόδισε αλλά αντίθετα την ολοκλήρωσε το 2008 η Δημοτική Αρχή Μαραβέλια, η παράταξη δηλαδή στην οποία τώρα ανήκετε.
Για το συμφωνηθέν, από τη Δημοτική Αρχή Ντηνιακού, προς παραχώρηση στο Δήμο. μέρους του οικοπέδου που δεν προχώρησε, ευθύνεται η Δημοτική Αρχή Μαραβέλια η οποία δεν διαμόρφωσε τον παραχωρηθέντα χώρο σε κοινόχρηστο πράσινο.
  • Η υποβάθμιση της Εκπαίδευσης σε Γρηγορούσα και Άη Γιώργη.
Είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που διαφωνήσαμε και αντιδράσαμε έντονα με το σχεδιασμό που υλοποιείται σήμερα.
Τονίσαμε, τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και με έγγραφες ανακοινώσεις μας, όλα τα αδύνατα σημεία, που τώρα και εσείς πολύ καθυστερημένα, 6 χρόνια μετά, έρχεστε να επισημάνετε, από δήθεν ενδιαφέρον. Και εδώ κ. Λυμπέρη, η παράταξη Μαραβέλια στην οποία ανήκετε, φέρει αποκλειστικά την ευθύνη, γιατί η ίδια έκανε αυτόν το σχεδιασμό τσιμεντοποίησης, που υλοποιείται σε βάρος της ποιότητας της εκπαίδευσης στην περιοχή.

  • Αγορά από το Δήμο πριν από 23 χρόνια, δημοτικής περιουσίας, από την οικογένεια Σαράκη- Κέντρη.
Από το να επιχειρείτε, για ανομολόγητους λόγους, να συκοφαντήσετε χωρίς ντροπή τον πρώην Δήμαρχο, Κυριάκο Ντηνιακό, ρωτήστε καλύτερα το δικηγόρο της υπόθεσης, κ. Παπαλάμπρο, μέλος της παράταξής σας, δημοτικό σύμβουλο και συνεργάτη σας.
Επίσης, ρωτήστε τον Αντιδήμαρχο κ. Κέντρη, μέλος της παράταξης Μαραβέλια, στην οποία ανήκετε κι εσείς, τί απαντά στις καταγγελίες σας, ότι δηλαδή η οικογένειά του και στενοί συγγενείς του εξαπάτησαν το Δήμο.
Επίσης ρωτήστε την αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία καθώς και την αρμόδια Νομική Υπηρεσία του Δήμου, τις οποίες σκοπίμως παρακάμπτετε.
Από τις αθέμιτες ενέργειές σας, είναι ολοφάνερο ότι το σχέδιό σας είναι να συκοφαντήσετε τη Δημοτική Αρχή της εποχής εκείνης και προσωπικά τον πρώην Δήμαρχο, Κυριάκο Ντηνιακό.
Ο Κυριάκος Ντηνιακός όση λάσπη και να του πετάξετε, δεν μπορεί να τον αγγίξει.
Γιατί είναι ο Δήμαρχος που μεταξύ πολλών άλλων, αύξησε τεράστια τη δημοτική περιουσία του Δήμου μας, υπογράφοντας 100 και πλέον συμβόλαια αγοράς οικοπέδων.
Γιατί όπως είναι σε όλους γνωστό είναι ο Δήμαρχος, που με τις ενέργειές του, επεστράφη στο Δήμο δημοτική περιουσία που είχε παράνομα ιδιοποιηθεί.
Γιατί είναι ο Δήμαρχος που με ενέργειές του, δέσμευσε ακόμα και δική του περιουσία και την απαλλοτρίωσε, για να κτιστεί Νηπιαγωγείο σε όφελος του Δήμου.
Ό,τι λοιπόν κι αν σκαρφιστείτε, εσείς κ. Λυμπέρη, για τους δικούς σας λόγους και ο Δήμαρχος κ. Μαραβέλιας για να κρύψει το μηδενικό του έργο και το τεράστιο φέσι που έβαλε στο Δήμο, όχι μόνο δεν πιάνουν αλλά σας εκθέτουν βαρύτατα στην κοινή γνώμη, που γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια.
Το μόνο που πετυχαίνετε κ. Λυμπέρη, είναι να κατρακυλάτε στον κατήφορο του ήδη χαμένου σας κύρους και της ήδη χαμένης σας αξιοπιστίας, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Λυμπέρη,
Αν τολμάτε

α) Φέρτε στο Δημοτικό Συμβούλιο πρόταση για δέσμευση, εκ νέου του οικοπέδου Δεληνικόλα και η παράταξή μας δεσμεύεται ότι θα τη στηρίξει
β) Ζητείστε επισήμως, όπως έχετε υποχρέωση, τη γνώμη των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου, της Τεχνικής και της Νομικής, για το σκάνδαλο, όπως εσείς λέτε, αγοράς δημοτικής περιουσίας και δημοσιοποιείστε τη θέση τους.
γ) Αποδώστε ευθύνες στο Δήμαρχο κ. Μαραβέλια για τις πράξεις και τις παραλείψεις του επί των καταγγελομένων σας, αλλιώς ο ίδιος ο κρυπτόμενος κ. Μαραβέλιας να πάρει θέση.
δ) Ζητείστε από τον Αντιδήμαρχο κ. Κέντρη να πάρει θέση επί των καταγγελιών σας, που βαρύνουν την οικογένειά του και στενούς συγγενείς του, ότι δηλ. εξαπάτησαν το Δήμο για να λάβουν αποζημίωση επί περιουσίας που δεν τους ανήκε.
ε) Καταθέστε τα στοιχεία, που λέτε ότι έχετε, στον εισαγγελέα. Αλλιώς είναι ξεκάθαρο ότι λειτουργείτε ως κοινός συκοφάντης και η τελευταία επιλογή που σας απομένει, είναι να υποβάλετε την παραίτησή σας από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και από δημοτικός σύμβουλος.
                                                                                                          ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
                                                                                                     ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: