Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

"ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ"

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες,
Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατατέθηκε
ο ισολογισμός του Δήμου έτους 2012, ελεγμένος από ορκωτούς λογιστές.
Από τα στοιχεία του ισολογισμού οι βασικοί λογαριασμοί των οικονομικών του Δήμου έχουν ως εξής:


ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΊ ΕΥΡΩ
Χρέη 10.186.501,96
Έλλειμμα 6.093.603,61
Δάνεια 5.585.467,73

Φίλες και φίλοι,
Όλα όσα σας λέγαμε με καταγγελίες, ανακοινώσεις, δελτία τύπου για την κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου, τεκμηριώνονται από τις επίσημες αρχές ότι ήταν η μόνη αλήθεια.

Το Χαϊδάρι ένας πλεονασματικός Δήμος ως το 2006 με αποκλειστική ευθύνη της δημοτικής αρχής Μαραβέλια βρίσκεται σε πλήρη αδυναμία λειτουργίας. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος που:..

• κλείνουν τις δομές του Δήμου την μια μετά την άλλη (παιδικοί σταθμοί, ΚΑΠΗ, κέντρο πληροφόρησης νέων, αίθουσα μουσικής, ΚΕΠ κ.λ.π.)
• παραχωρούν άρον-άρον λειτουργίες σε ιδιώτες (κολυμβητήριο, τμήματα του Πνευματικού κέντρου, σινέ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, γήπεδα τένις κ.λ.π.)
• υποβαθμίζουν και υπολειτουργούν βασικές υπηρεσίες του (κοινωνική υπηρεσία, καθαριότητα, ανακύκλωση, συντήρηση υποδομών κ.λ.π.)

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά συνεχίζουν τις σπατάλες χιλιάδων Ευρώ δήθεν για κοινωνικούς σκοπούς, στήνοντας υπερφίαλα πανηγυράκια όπως το γήπεδο μπιτς βόλεϊ με διάρκεια ζωής δυο ημερών.

Σε αυτήν τη δυσάρεστη πραγματικότητα οφείλουμε ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, γιατί μέχρι τις δημοτικές εκλογές δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

Σας καλώ ΜΑΖΊ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ αυτήν την τραγική κατάσταση και να ωθήσουμε ξανά δυναμικά σε πρόοδο την πόλη μας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ
Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αξίζει λοιπόν να μάθουν όλοι οι Χαϊδαριώτες πώς η διοίκηση του δήμαρχου Μαραβέλια έκανε τη μίσθωση....



Oικονομική και λειτουργική διάλυση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Με την αδιαφορία τους και με τη λογική της εξυπηρέτησης «φίλων» και «κολλητών» μείωναν συνεχώς τα έσοδα του Κολυμβητηρίου, αφού οδηγούσαν τα μέλη του...



Διπλό σκάνδαλο με τα γήπεδα τένις δίπλα στο αθλητικό κέντρο στο Δάσος
Κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο κατασκευής τους, κανείς δεν γνωρίζει πως έγινε η ανάθεση του έργου, κανείς δε γνωρίζει πως πληρώθηκαν και πόσο. Όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι...



Η Δημοτική Αρχή Μαραβέλια χρεοκόπησε το Δήμο και κλείνει τις κοινωνικές δομές της πόλης μας
Η Δημοτική Αρχή  χρεοκόπησε και κλείνει τις κοινωνικές δομές της πόλης
Εβαλαν λουκέτο στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, έκλεισαν την Αίθουσα Μουσικής και το ΚΑΠΗ  ακολούθησε ο Παιδικός Σταθμός. Η αλήθεια είναι ότι...



Η δημοτική συγκοινωνία σε διάλυση
Από τα 4 λεωφορεία,  κινείται το 1 και αυτό μόνο πρωινές ώρες, η παλαιότητά του δε, είναι τέτοια που και αυτό, αποσύρεται συνήθως για επισκευή. Το αποτέλεσμα αυτών είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: