Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Δημ.Τσατσαμπάς: Όχι στην αποδέσμευση του οικοπέδου από το Δήμου επί της Αγ. Στρατοπέδου

Με ευθύνη της σημερινής δημοτικής διοίκησης χάνεται για τον Δήμο και τους κατοίκους του Χαϊδαρίου, ένας ακόμη δεσμευμένος χώρος της προηγούμενης δημοτικής αρχής για κοινωφελή λειτουργία (χώρος πολιτισμού και υπόγειο πάρκινγκ).



Πιο συγκεκριμένα και ενώ το οικόπεδο επιχειρείται να οικοδομηθεί από τους ιδιοκτήτες του, η Δημ. Αρχή σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκε να επαναλάβει την δεσμευτική διαδικασία για το οικόπεδο τονίζοντας μάλιστα ότι θα επανεξετάσει όλους τους δεσμευμένους χώρους αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι θα προχωρήσει και σε άλλες αποδεσμεύσεις.



Η αντίδραση του Δημ. Τσατσαμπά, ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ, ήταν άμεση δηλώνοντας ότι ζητά να παρθούν όλες οι αποφάσεις και να γίνουν όλες οι ενέργειες που ενδείκνυνται για να μην χαθεί ο συγκεκριμένος χώρος αλλά και κανένας άλλος δεσμευμένος ελεύθερος χώρος στη πόλη μας κατηγορώντας την Δημοτική Αρχή για ενέργειες σε βάρος των συμφερόντων της πόλης οι οποίες υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο πάρκινγκ που ματαιώνεται στο κέντρο, αφού προηγήθηκε η ακύρωση από την δημοτική αρχή των σχεδίων για κατασκευή πάρκινγκ μπροστά στο νέο Δημαρχείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: