Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Το «βουλιάζουν το Δήμο» είναι λίγο!

ΟΧΙ και στον Iσολογισμό.

Σειρά για σκληρή κριτική και καταψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο από την παράταξη «Πρώτα το Χαϊδάρι» και τον Δημήτρη Τσατσαμπά, μετά τον Προϋπολογισμό και τον Απολογισμό, είχε και ο Ισολογισμός της Δημοτικής Αρχής.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης άσκησε δριμύ κατηγορώ προς τη Διοίκηση για την αρνητική πορεία των Οικονομικών του Δήμου. Τόνισε ότι: «Σας είχαμε προειδοποιήσει και τώρα τα επίσημα στοιχεία που εσείς παρουσιάζετε επιβεβαιώνουν απόλυτα την αλήθεια.

Όλοι οι οικονομικοί λογαριασμοί του Δήμου έχουν επιδεινωθεί επικίνδυνα από τις συνεχείς σπατάλες σας ενώ κανείς στην πόλη δεν βλέπει νέο έργο να γίνεται. Παραλάβατε το 2006 ένα Δήμο:

- Με υψηλά χρηματικά διαθέσιμα.
- Με περιορισμένες υποχρεώσεις.
- Με αυξημένες απαιτήσεις.
- Με παραγωγική λειτουργία.

Και εσείς εκτινάξατε τα χρέη σε προμηθευτές στα 7,5 εκατομμύρια Ευρώ, μειώσατε τα χρηματικά αποθέματα από 3,5 σε 1 εκατομμύριο Ευρώ και αυξήσατε το κόστος του προσωπικού από 6 στα 9 εκατομμύρια Ευρώ.
Αν διοικούσατε μια ιδιωτική επιχείρηση, θα την είχατε χρεωκοπήσει μέσα σ’ αυτά τα δυο χρόνια. Αν συνεχίσετε έτσι είστε έτοιμοι να προσφύγετε σε δανεισμό για να καλύψετε απλά και μόνον λειτουργικές ανάγκες, ενώ για νέα έργα ούτε λόγος.

Και όλα αυτά.

- Για να διενεργήσετε εκατοντάδες προσλήψεις πελατειακών εξυπηρετήσεων.
- Για να γίνονται σπατάλες με κατατμήσεις και απ’ ευθείας αναθέσεις προς εξυπηρέτηση συγκεκριμένων εργολάβων.
- Για εκδηλώσεις κούφιου εντυπωσιασμού που θυμίζουν το αρχαίο «άρτον και θεάματα».

Τα στοιχεία του Ισολογισμού δεν χωρούν παρερμηνείες. Δείχνουν ξεκάθαρα την αρνητική πορεία του Δήμου και δικαιώνουν απόλυτα το πριν από ένα χρόνο μήνυμα μας προς τους δημότες ότι η Δημοτική Αρχή «Βουλιάζει το Δήμο».

'ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ'
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑΣ
ΑΝΘΕΩΝ 43 Τηλ.210-5324668
protatoxaidari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: