Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008

Nέες σοβαρές καταγγελίες Τσατσαμπά για αδιαφανή οικονομική διαχείριση στο Δήμο

Στο στόχαστρο οι διαφημιστικές πινακίδες Nέες σοβαρές καταγγελίες Τσατσαμπά για αδιαφανή οικονομική διαχείριση στο Δήμο Με ερώτηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο προς τον Δήμαρχο Δημ. Μαραβέλια ο Δημ. Τσατσαμπάς έκανε σοβαρές καταγγελίες για παράνομους και αδιαφανείς οικονομικούς χειρισμούς της Διοίκησης του Δήμου στο θέμα των διαφημιστικών πινακίδων που βρίσκονται τοποθετημένες σε διάφορα σημεία της πόλης.

Κατήγγειλε την παράνομη ύπαρξη τους παρά την τελευταία (2007) απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας. Κατήγγειλε ότι αντί να αποξηλωθούν αυξάνονται συνέχεια τόσο στους κοινόχρηστους χώρους της πόλης όσο και στις στέγες ιδιωτών. Κατήγγειλε ότι η οικονομική τους διαχείριση 2 χρόνια τώρα από την Δημοτική Αρχή γίνεται χωρίς καμιά σύμβαση.

Κατήγγειλε ότι το οικονομικό τους αντικείμενο είναι της τάξης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και οι όποιες συναλλαγές γίνονται έξω από κάθε έννοια νομιμότητας και διαφάνειας. Παρά τη σοβαρότητα των καταγγελλόμενων καμία απάντηση επί της ουσίας δεν έλαβε από τον Δήμαρχο ο οποίος περιορίστηκε να πεί ότι το θέμα των διαφημίσεων στους Δήμους είναι σοβαρό θέμα και προβληματίζει την Αυτοδιοίκηση συνολικά, η οποία αναζητεί τρόπους για τη λύση του.

Ούτε όμως και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης που ερωτήθηκε απάντησε στα καταγγελόμενα. Την έλλειψη αυτή απάντησης ο Δημήτρης Τσατσαμπάς στην δευτερομιλία του χαρακτήρισε ως απόδειξη ενοχής της Διοίκησης.
Νοέμβριος 2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: