Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Δημήτρης Τσατσαμπάς: "Αγώνας νικηφόρος, από καθαρά πρόσωπα με καθαρά χέρια"

"Το Χαϊδάρι δεν αντέχει άλλο την παρακμή και τον ευτελισμό"

Η δημοτική παράταξη "«Πρώτα το Χαϊδάρι", έχει καταγράψει πολύ θετική παρουσία στην πόλη μας, με αναγνωρισμένο έργο την περίοδο της δημοτικής αρχής του Κυριάκου Ντηνιακού.

Όμως και ως μείζων αντιπολίτευση, με την εμπιστοσύνη του 49% των συμπολιτών μας, είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που συγκρουστήκαμε δυναμικά από την πρώτη στιγμή με τη διοίκηση Μαραβέλια και δικαιωθήκαμε σε όσα λέγαμε για κακοδιαχείριση και φαινόμενα διαφθοράς, για ανυπαρξία έργου, για διάλυση του Δήμου.

Η διεκδίκηση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αυτόνομα ή σε συνεργασία με υγιείς προοδευτικές δυνάμεις, είναι επιλογή ευθύνης, απαλλαγμένη από προσωπικά ή κομματικά οφέλη, με μοναδικό κριτήριο το συμφέρον της πόλης μας και των δημοτών.

Στον αγώνα αυτό καλούμε όσους πραγματικά πιστεύουν σε αυτή την αναγκαιότητα. Σε αυτόν τον αγώνα δεν έχουν θέση όσοι στηρίζουν ακόμα και σήμερα άμεσα ή έμμεσα ως δήθεν αντιπολιτευόμενοι τον Μαραβέλια και την παρέα του, γιατί αυτό που επιδιώκουν είναι να συνεχιστούν οι ίδιες πρακτικές σε βάρος της πόλης. 

Το Χαϊδάρι δεν αντέχει άλλο την παρακμή και τον ευτελισμό. Χρειάζεται έναν αγώνα, νικηφόρο αυτή τη φορά, από καθαρά πρόσωπα με καθαρά χέρια.

Δημήτρης Τσατσαμπάς
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

"Πρώτα το Χαϊδάρι"  

Δεν υπάρχουν σχόλια: