Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Παραίτηση του Δημ. Τσατσαμπά από την οικονομική επιτροπή του Δήμου


Παρά τις συνεχείς και έντονες διαμαρτυρίες μου ως μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου για τη μη εύρυθμη λειτουργία της ως προς το διάλογο, τον έλεγχο και τη διαφάνεια, η διοίκηση του δημάρχου Μαραβέλια μέσω του αρμόδιου Αντιδημάρχου αδιαφορούσε προκλητικά.
Μετά την αντικατάσταση του Αντιδημάρχου Μ. Λιακόπουλου ο νέος Αντιδήμαρχος Α. Θεοφίλης, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, έδωσε υποσχέσεις ότι στο εξής η λειτουργία της θα γίνεται όπως προβλέπεται και θα είναι άψογη.

Αντί αυτού όμως από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε όχι μόνο συνεχίστηκε αλλά και επιδεινώθηκε η κακή λειτουργίας της:

Με ελλιπή ενημέρωση των μελών της επιτροπής λόγω απουσίας βασικών εισηγητικών των θεμάτων
Με αδικαιολόγητη ένταξη θεμάτων σε έκτακτες συνεδριάσεις για να μην υπάρχει χρόνος διερεύνησής τους
Με ενημέρωση των μελών για σύγκληση της επιτροπής μόλις λίγο πριν την συνεδρίαση (όπως τελευταία έγινε και με την υπόθεση του δημοτικού περίπτερου ICONS, πρώην ΑΙΘΡΙΟ).

Και όλα αυτά για την εξυπηρέτηση διαφόρων σκοπιμοτήτων αντίθετων με τα συμφέροντα του Δήμου

Μετά τα παραπάνω και επειδή δεν επιθυμώ πλέον ούτε δια της αρνητικής ψήφου μου επί των θεμάτων να συμμετέχω σε μία τόση υποβαθμισμένη και ευτελισμένη λειτουργία της οικονομικής επιτροπής υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της.
Επισημαίνω ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο και δημόσια θα συνεχίσω να κρίνω τις αποφάσεις της επιτροπής με μοναδικό κριτήριο τη χρηστή οικονομική διαχείριση του Δήμου προς όφελος της πόλης μας και των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: