Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2013

Ενδιαφέρον για τους κοινωνικά πάσχοντες ή glamorous φιέστα;


«Αφ’ υψηλού ελεημοσύνη στους κοινωνικά πάσχοντες το Αll star basket του Μαραβέλια.  Επιτέλους, φτάνει πια η υποκρισία. Στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η κοινωνία μας ΛΙΓΗ ΣΥΣΤΟΛΗ… ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ… δεν βλάπτει.»

Η εκδήλωση "All star basket" για τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο  του Δήμου θεωρήθηκε εξαιρετικά επιτυχημένη από τη δημοτική αρχή και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της, Ελευθερία Τοκατλίδου και Δημήτρης Μαραβέλιας, έπλεαν "σε πελάγη ευτυχίας" μετά από αυτήν. Όμως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου τη θεωρεί ως μία επικοινωνιακή φιέστα, αταίριαστη με τον σκοπό τον οποίο έλεγε ότι προσπαθεί να υπηρετήσει.
Δημήτρης Τσατσαμπάς : «Η εκδήλωση επικοινωνιακού σκοπού του Δήμου “Αll star basket”, προς δήθεν ανακούφιση των αδύναμων συμπολιτών μας, δεν ήταν παρά μια αρνητική πρόκληση στο κοινό αίσθημα και την αξιακή συνείδηση της τοπικής μας κοινωνίας. Περισσότερο μάλιστα, όταν αυτή έγινε με την πανηγυρική συμμετοχή ακόμη και αυτουργών του συστήματος εξουσίας, που ευθύνεται καίρια για τη με αλματώδεις ρυθμούς αύξηση της κοινωνικής εξαθλίωσης. 

 Για ακόμη μια φορά η δημοτική αρχή Μαραβέλια φανερώνει την νοοτροπία της και τη συμπεριφορά της. Η αφ’  υψηλού ελεημοσύνη στους κοινωνικά πάσχοντες, με στόχο σχεδόν αποκλειστικό την προσωπική προβολή και καθόλου τη με ευαισθησία και σεμνότητα ουσιαστική στήριξη των αδυνάτων, όπως επιβάλλεται ιδιαίτερα στις μέρες μας.
 Δράσεις που στοχεύουν στην κοινωνική ευαισθητοποίηση είναι ειλικρινείς και χρήσιμες, όταν γίνονται αθόρυβα και όχι χάριν φωτογραφιών, συνεντεύξεων και δελτίων Τύπου.
 Λυπούμαστε για τους εμπνευστές – μέλη της διοίκησης του Δήμου, που οργάνωσαν μια τέτοια εκδήλωση.
Επιτέλους, φτάνει πια η υποκρισία. Στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει η κοινωνία μας ΛΙΓΗ ΣΥΣΤΟΛΗ… ΛΙΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ… δεν βλάπτει.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αξίζει λοιπόν να μάθουν όλοι οι Χαϊδαριώτες πώς η διοίκηση του δήμαρχου Μαραβέλια έκανε τη μίσθωση....
Oικονομική και λειτουργική διάλυση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου
Με την αδιαφορία τους και με τη λογική της εξυπηρέτησης «φίλων» και «κολλητών» μείωναν συνεχώς τα έσοδα του Κολυμβητηρίου, αφού οδηγούσαν τα μέλη του...Διπλό σκάνδαλο με τα γήπεδα τένις δίπλα στο αθλητικό κέντρο στο Δάσος
Κανείς δεν γνωρίζει τον τρόπο κατασκευής τους, κανείς δεν γνωρίζει πως έγινε η ανάθεση του έργου, κανείς δε γνωρίζει πως πληρώθηκαν και πόσο. Όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι...Η Δημοτική Αρχή Μαραβέλια χρεοκόπησε το Δήμο και κλείνει τις κοινωνικές δομές της πόλης μας
Η Δημοτική Αρχή  χρεοκόπησε και κλείνει τις κοινωνικές δομές της πόλης
Εβαλαν λουκέτο στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων, έκλεισαν την Αίθουσα Μουσικής και το ΚΑΠΗ  ακολούθησε ο Παιδικός Σταθμός. Η αλήθεια είναι ότι...Η δημοτική συγκοινωνία σε διάλυση
Από τα 4 λεωφορεία,  κινείται το 1 και αυτό μόνο πρωινές ώρες, η παλαιότητά του δε, είναι τέτοια που και αυτό, αποσύρεται συνήθως για επισκευή. Το αποτέλεσμα αυτών είναι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: