Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

.

.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Εντονη αντίδραση του Δημ. Τσατσαμπά στην κατάργηση των λεωφορειακών γραμμών 802, 803, 804, 812 από τον ΟΑΣΑ



Ο συνδυασμός ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΙΔΑΙΡΙ και ο επικεφαλής του Δημήτρης Τσατσαμπάς έκαναν έντονη την αντίθεση τους στην αιφνιδιαστική απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει από το Σάββατο 23 Ιουλίου, τέσσερις λεωφορειακές γραμμές (802, 803, 804 και 812) που εξυπηρετούν τους κατοίκους της πόλης μας.

Ο Δημήτρης Τσατσαμπάς δήλωσε ‘’Είμαστε σίγουροι ότι αυτοί που λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις δεν έχουν κάτσει ποτέ τους σε μια στάση -με ζέστη, βροχή ή παγωνιά- αλλά κυκλοφορούν με τα ακριβά τους αυτοκίνητα και σχεδιάζουν στα πολυτελή τους γραφεία αγνοώντας τις πραγματικές ανάγκες των απλών ανθρώπων που ξυπνούν από τις 5 το πρωί και τρέχουν για το μεροκάματο.

Η απόφαση αυτή σε συνδυασμό με την υποβάθμιση της δημοτικής συγκοινωνίας, καθιστά την μετακίνηση των δημοτών μας πραγματικό Γολγοθά. Καλούμε όλους τους εμπλεκόμενους, ΟΑΣΑ και Δημοτική Αρχή να επανεξετάσουν την στάση τους. Τον ΟΑΣΑ, να άρει άμεσα την απόφαση του να καταργήσει τις γραμμές που εξυπηρετούν τον Δήμο μας. Την  Δημοτική Αρχή, να σταματήσει κάθε σκέψη διάλυσης της τοπικής συγκοινωνίας.’’

Δεν υπάρχουν σχόλια: